Transal Makine

Çok uzun yıllardır binlerce farklı model ve ürünü tamamen el işçiliği ve büyük bir titizlik ile sanata dönüştürdük.

9 Ocak 2017 Pazartesi

TRANSAL MAKİNE FAALİYET ALANLARIMIZ

TRANSAL MAKİNE TRAFO KAZAN İMALATI & GENLEŞME DEPOLARI

İmalat sistemimiz esnek olup, özellikle trafo fabrikaları gibi yüksek gerilimli elektrik enerjisi sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik yapılan imalat işleri olmak üzere, her türlü sektöre hitap eden imalat işlerini, sözleşmeli olarak veya fason siparişler yoluyla gerçekleştirmekteyiz.

Kaynaklı konstrüksiyon fabrikamızda sac kesimi yanı sıra sac bükümü yapılmakta ve kaynaklı konstrüksiyon üretimi olarak, Dağıtım Trafo Kazanları ve Aksesuarları, Güç Transformatör Kazanları için çeşitli komponentler Normlara uygun olarak üretilmektedir.

Trafo Kazanları, Trafo Aksesuarları, Kablo Kutuları, Genleşme Depoları, YG ve AG Domları, Kazan Takviyeleri, Teknik resimlere uygun olarak hazırlanmaktadır.İmalatı yapılan ürünleriniz NORM lara uygun olarak Kumlama – Astar – Son kat prensibi ile bünyemizde bulunan Kumlama ve Boya Tesisinde ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz. Bunlara ilave olarak Transformatör Radyatörlerine ait aksesuarların üretimi, - Yağ boşaltma tapası, Hava alma tapası, Kaldırma kulakları, Termometre cebi, Radyatör flaşları vs. fabrikamızda üretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder